Ikea Restaurant Halves Fiyatları: Yiyeceklerde%50 indirim

semaver

New member
Köttbullar yarı fiyatından

Ikea Halves Restoran Fiyatları: Freige kampanyası şimdi çalışıyor

DinlemekUygulamayı aç

Ikea Möbel'de alışveriş yapan herkes de iş yiyor: Grubun gastronomi konsepti uzun zamandır kendisini birçok müşteri arasında alışveriş deneyiminin ayrılmaz bir parçası olarak kurdu. Yaz hafta sonları, ziyaret özellikle yeni bir kampanya sayesinde değerli.

2025 yazında sadece IKEA'da yeni mobilya fikirleri getirmekle kalmıyor, aynı zamanda restoranda acele indirimleri: yeni “Frei Days” kampanyasıyla müşteriler seçilen günlerde sıcak ana yemeklerde % 50 indirim alıyor.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Kampanya ne zaman uygulanıyor ve restoran ziyaretçilerinin ne düşünmesi gerekiyor?

IKEA restoranında yüzde 50 indirim: Kampanya nasıl ve ne zaman uygulanıyor?

• “Sevinç” kampanyası 27 Haziran – 30 Ağustos 2025 arasında gerçekleşiyor.
  • Her Cuma ve Cumartesi 11: 00'den itibaren, yetkili müşteriler IKEA restoranındaki tüm sıcak ana mahkemelerde % 50 indirim alır.
  • Dört kişilik bir aile örneği: 4 × Köttbullar veya Plantbullar maliyeti 23,80 € yerine sadece 11,90 €.
  • İndirime ek olarak, restoran misafirleri kampanya günlerinde 5 € kupon alırlar, aynı gün mobilya mağazasında tüm ev aksesuarları için 25 € satın alma değerinden kullanılabilir.
  • Önemli: Teklif yalnızca IKEA AİLE ve IKEA İş Ağı üyeleri için geçerlidir.
Ikea 2025'te Freechtage: Neden eylem var?

IKEA'ya göre IKEA, yaşam maliyetlerini artırma ve aynı zamanda birlikte yemeyi teşvik ettikleri zamanlarda aileleri ve hane halklarını rahatlatmak istiyor. Şirketin şartları, şirketin restoran alanında uygun fiyatlı teklifler yapma hedefinin altını çiziyor.

“”Gıda teklifi IKEA için her zaman önemli bir rol oynamıştır ve Almanya'daki ve dünya çapında müşterilerimizin restoranlarımızda, İsveç dükkanlarımızda ve bistrolarımızda ilgisi hala harika. Mobilya fikirlerimizi keşfederken daha fazla insana restoran teklifimizin tadını çıkarma fırsatı vermek istiyoruz. Böylece bütçenizi biraz daha iyi bölebilir ve aralarında biraz sevinçle davranabilirsiniz. “Ikea Retail (Ingka Grubu) perakende müdürü (COO) Tolga Öncü diyor.

Mobilya evi için avantajlar da açıktır: müşterilerin daha uzun süre kalış süresi, pozitif marka bağlama ve muhtemelen hafta sonu genel olarak artan bir ziyaretçi frekansı.

Buna ek olarak, indirim yalnızca IKEA aile üyeleri için de geçerlidir, müşteri sadakatini yeni kayıtlarla olduğu gibi teşvik eder. Son olarak, ek 5 € kupon, restorandan mobilya mağazasına doğrudan geçiş sağlar.

Ikea Restaurant Yarım Fiyat: Ikea Joys değerli mi?

Evet, özellikle de mobilya üreticisinde alışveriş yapmayı veya yemek yemeyi isteyenler için, Halk fiyatları IKEA Family üyesi olmanız koşuluyla ek kupon ile birlikte değerlidir.

Emir

New member

DinlemekUygulamayı aç

Ikea Möbel'de alışveriş yapan herkes
Selam akıl danışanlara

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @semaver

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Professional' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @semaver Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki
Düşüncene genel olarak katılıyorum @Professional, güzel yaklaşmışsın

Duru

New member

DinlemekUygulamayı aç

Merhaba akıl verenlere

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @semaver, gerçekten emeğine sağlık

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Emir' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @semaver Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin Düşüncene genel olarak katılıyorum @Professional, güzel yaklaşmışsın
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Emir, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Savat

Global Mod
Global Mod

DinlemekUygulamayı aç

Selam gençler

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @semaver

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Emir' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @semaver Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin Düşüncene genel olarak katılıyorum @Professional, güzel yaklaşmışsın
Tam olarak aynı fikirde değilim @Emir, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Narhanim

Global Mod
Global Mod

DinlemekUygulamayı aç

Selamlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Professional' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @semaver Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki
Bence veriler arttıkça daha net konuşabileceğiz @Professional

Koray

New member

DinlemekUygulamayı aç

Merhaba canlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @semaver

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Narhanim' Alıntı:
Selamlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :) Bence veriler arttıkça daha net konuşabileceğiz @Professional
Ben bu kadar ayrıntıya inmezdim @Narhanim, ama faydalı olmuş

Sena

New member

DinlemekUygulamayı aç

Merhaba denemekten korkmayanlara

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @semaver

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @semaver

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Koray' Alıntı:
Merhaba canlar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @semaver Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın Ben bu kadar ayrıntıya inmezdim @Narhanim, ama faydalı
Evet kısmen haklısın @Koray, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor

Muqe

New member

DinlemekUygulamayı aç

Merhaba teknoloji meraklıları

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @semaver

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @semaver

Emir' Alıntı:
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Emir, özellikle pratik tarafı çok farklı

Sevval

New member

DinlemekUygulamayı aç

Merhaba tecrübeli dostlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Konu güzel, yorumlar bol, ben de şunu eklemiş olayım

Koray' Alıntı:
Merhaba canlar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @semaver Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın Ben bu kadar
Burada sana %100 katılamam @Koray, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Muqe' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @semaver Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Muqe, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Sena' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @semaver Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @semaver
Bu bakış açını anlıyorum @Sena, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum