Çift ve seks terapisti Ann-Marlene Henning podcast oh, gel!

Muqe

New member
Podcast Oh, hadi! Ann-Marlene Henning ile

Jinekoloji ve Cinsel Tıp: Parlak bir bağlantı!

DinlemekUygulamayı aç

Birçok jinekolojik hastalık da cinsellik üzerinde derhal bir etkiye sahiptir. Etkilenen kadınların genellikle tek başına durduğu bir sorun. Beckerath'ın jinekoloğu Annekaren bunu değiştirmek istiyor. Bugün o bizim çimlerimiz!

Beckerath'tan Annekaren için sert bir andı: Jinekolojik onkoloji konusunda uzman eğitiminin ortasında, son derece azaltılmamış bir alan olduğunu buldu. Cinsel tıbbi bileşen, hastalarının tedavisinde hiçbir rol oynamadı. Kanser teşhisi zordur, sadece büyük korkular ve büyük fiziksel şikayetlerle ilişkili değildir, aynı zamanda ortaklığa da dokunur ve cinselliğe dönüşür, bazen büyük.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Anekaren bunu bırakmak istemedi ve seks doktoru olarak ek eğitimi tamamladı. Uygulamasında, jinekoloji ve obstetrik uzman, sadece onkolojik hastalıkları olan hastaları değil, aynı zamanda otoimmün hastalık liken sklerosus, vulvodini, vajinizm, pelvik tabanla ilgili sorunlar veya menopoz nedeniyle de günlük uygulamalarının bir parçasıdır.

Zaten tahmin ettiniz: Bugün her şeyi tartışamadığımız için Annekaren bize tekrar geleceğine söz verdi. Yani bu önemli konu ile devam ediyor, orada olun! Herhangi bir sorunuz var, sonra bize yaz.

Önerileriniz, sorularınız veya dilekleriniz var mı? Sonra bize yazın: ohkomm@Haberler

Instagram'da bizi şu adreste bulabilirsiniz: https://www.instagram.com/ach_komm_podcast/?hl=de

Ann-Marlenes Instagram hesabı burada bulunabilir: https://www.instagram.com/henningannmarlene/

Ayrıca https://www.Haberler/ach-komm/ adresindeki konu sayfamıza bir göz atmayı seviyorum.

Professional

New member

DinlemekUygulamayı aç

Birçok jinekolojik hastalık da cinsellik
Merhaba değerli dostlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Muqe

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Muqe

Duru

New member

DinlemekUygulamayı aç

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Muqe

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Professional' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Muqe Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Muqe
Evet kısmen haklısın @Professional, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor

Sevval

New member

DinlemekUygulamayı aç

Merhaba konuya ilgi duyanlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Duru' Alıntı:
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Muqe Arka planda düşün diye bıraktım bunu da Evet kısmen haklısın @Professional, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Koray

New member

DinlemekUygulamayı aç

Merhaba düşünenlere

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Muqe

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Sevval' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi
Doğrusunu istersen bazı kısımları iki kere okudum @Sevval, detay yoğun

Sena

New member

DinlemekUygulamayı aç

Selam millet

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Muqe

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Muqe

Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Sevval' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi
Senin yorumun kadar yorumlar da önemli @Sevval, tartışma keyifli

Narhanim

Global Mod
Global Mod

DinlemekUygulamayı aç

Selam güzel insanlar topluluğu

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Muqe

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Duru' Alıntı:
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Muqe Arka planda düşün diye bıraktım bunu da Evet kısmen haklısın @Professional, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Duru, özellikle pratik tarafı çok farklı

Emir

New member

DinlemekUygulamayı aç

@Muqe okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Duru' Alıntı:
Benim fikrim biraz farklı @Duru, yine de önemli bir noktaya değinmişsin

Savat

Global Mod
Global Mod

DinlemekUygulamayı aç

Merhaba araştırmacılar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Muqe

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Sevval' Alıntı:
Bu açıklama sayesinde konuya bakışım değişti @Sevval, teşekkür ederim