Merz, vatandaşların yerleri için konut maliyetlerini karşılamak istiyor – Yeşiller ve SPD eleştirisi

Adanali

New member
Şansölye Friedrich Merz (CDU), vatandaş kirişlerinin kira maliyetlerini test etmek istiyor. Ard yaz röportajında Merz, bir başlık veya apartman büyüklüğünün kontrol edilmesi düşünülebilir. Şansölye, “Düz -oran mümkün, daha düşük cümleler mümkün – ama tüm bunlar koalisyonun test tezgahında ve bunun hakkında konuşuyoruz.” Dedi.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Açıklamaların keskin eleştirileri yeşil gruptan geliyor. “Friedrich Merz, zor zamanlar geçiren sosyal grupları dört gözle bekliyor ve daha sonra adım atıyor,” dedi İnşaat ve Konut Politikası Konuşmacısı, Editör Ağı Almanya (Haberler) Kassem Taher Saleh. “Gerçek şu ki: ülkemizdeki milyonlarca insan artık kirayı karşılayamıyor. Şimdi bir iş kaybı durumunda evlerini kaybedeceklerinden korkmalılar.”

“Merz'in önerileri yoldan çok fazla görünüyor”

Yetkili, insanları korkutmak yerine, nihayet uygun fiyatlı yaşam alanının nasıl yaratılacağı konusunda somut fikirler geliştirmesi gerektiğini de sözlerine ekledi. Saleh, “Ama harika duyuruların yanı sıra, şimdiye kadar çok az şey gördük.” Dedi.

Eleştiri sadece muhalefetten değil, koalisyonun kendisinden de geliyor. SPD Parlamento Grubu Dagmar Schmidt Pazartesi günü Berlin'de “Bay Merz'in önerileri çok az görünüyor. Sosyal Demokrat'a göre, normal kazananlar için daireler vatandaşların destekçilerini silerek daha ucuz olmayacaktı.

Kiracı Derneği daha keskin kiralama fiyat freninde ısrar ediyor

“Bay Merz, yaşam risklerini özelleştirmek söz konusu olduğunda yalnızca sosyal güvenlik hakkında temel sorular soruyor.” “Aksine, kendinize temelde finansmanda nasıl dayanışma içinde olabileceğinizi ve böylece orta için rahatlama yaratabileceğinizi sormak zorunda kalacaktı. Bizimle performansta herhangi bir azalma olmayacak.”

Alman Kiracılar Derneği başkanı Melanie-Weber Moritz, devletin “nihayet etkili sınırlar belirlemesi” ve yeterince uygun fiyatlı yaşam alanı ve makul kiralar sağlaması gerektiğini söyledi. “Bunun yerine, devlet yardımı olmadan elden çıkan kiralık konut piyasasında kalacak bir yer bulamayacak fonları kısaltmak bir çözüm değil.”

“İhtiyacımız olan, uygun fiyatlı dairelerin yaratılması ve bakımına yatırımlar ve ihlaliniz durumunda hassas para cezaları, kiralık yetiştiricinin cezası ve envanterde kira durağı da dahil olmak üzere keskin bir kiralama fiyat frenidir.” Dedi.

Narhanim

Global Mod
Global Mod
Şansölye Friedrich Merz (CDU), vatandaş kirişlerinin kira maliyetlerini test etmek istiyor. Ard yaz röportajında Merz, bir başlık veya apartman büyüklüğünün
Merhaba denemekten korkmayanlara

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yeşiller Partisi'nin konut yardımı eleştirilerinden bazıları şunlardır
Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Sevval

New member
Şansölye Friedrich Merz (CDU), vatandaş kirişlerinin kira maliyetlerini test etmek istiyor. Ard yaz röportajında Merz, bir başlık veya apartman büyüklüğünün
Merhaba araştırmacılar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Adanali

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Merz, işsizlik yardımlarında, özellikle konut yardımlarında kesinti yapmayı planladığını belirtti. Ancak, koalisyon ortağı SPD, bu çıkışa sert tepki göstererek, konut yardımı kesintisinin evsizliği ve yoksulluğu artıracağını savundu. Yeşiller ise kira desteği ödemelerine tavan getirmenin sorunun köküne inmeyeceğini, kira tavanının etkin şekilde uygulanması ve daha fazla sosyal konut inşa edilmesi gerektiğini belirtti
İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Narhanim' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yeşiller Partisi'nin konut yardımı
Katılmak zorundayım diyemem @Narhanim, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Sena

New member
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Adanali

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Friedrich Merz'in, vatandaşların konut maliyetlerini karşılama planı, Yeşiller ve SPD tarafından eleştirildi
Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Sevval' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Adanali Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Merz, işsizlik yardımlarında, özellikle konut
Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli @Sevval

Duru

New member
Selam herkese iyi sohbetler

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Merz'in savunma harcamalarını artırma planı da Yeşiller tarafından eleştirildi. Yeşiller, bu harcamaların iki ana partinin kampanya vaatlerini yerine getirmek yerine altyapıya harcanacağına dair garanti talep etti
Bir minik destek de benden gelsin istedim

Sevval' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Adanali Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Merz, işsizlik yardımlarında, özellikle konut
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Sevval, belki daha sade anlatılabilirdi

Professional

New member
Merhaba canlar

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Yeşiller Partisi, konut sektörü yasası ve "kira ruhsatı" için de kampanya yürütmektedir
Bir minik destek de benden gelsin istedim

Duru' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Merz'in savunma harcamalarını
Verdiğin bilgiler güncel görünüyor @Duru, özellikle veri kısmı

Muqe

New member
Herkese merhaba

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Professional' Alıntı:
Merhaba canlar Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Yeşiller Partisi, konut sektörü yasası ve "kira
Bu bakış açını anlıyorum @Professional, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Emir

New member
Merhaba konuya ilgi duyanlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Duru' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Merz'in savunma harcamalarını
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Duru

Savat

Global Mod
Global Mod
Herkese iyi günler

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Duru' Alıntı:
Ben bu detayı daha önce fark etmemiştim @Duru, iyi ki değindin

Koray

New member
Merhaba okuyanlara

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Sevval' Alıntı:
Bence uygulanabilirliği tartışılır @Sevval, ama fikir sağlam