TOGG ile gösteri yaptılar! Meclis binasının önüne park ettiler!

• Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi
A

admin

Guest
Bilindiği üzere TOGG’un seri üretimi başladı. Arabanın ön satışları Şubat ayında start alacak. Önümüzdeki Şubat ayında TOGG’un fiyatı, ödeme şartları ve emsal kriterler netleşmiş olacak.

Şimdilik TOGG’u sadece devlet yetkililerinin altında bakılırsabiliyoruz. Bunlardan birisi de Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank. Varank bugün ki meclis bütçe görüşmelerine Anadolu kırmızısı TOGG ile katıldı. Varank gazetecilerin sorusuna şöyle karşılık verdi;

“Türkiye’nin 60 yıllık heyecanı gerçeğe dönüştü. Ben basın mensuplarımızdan da o heyecanı görüyorum. Biz TOGG’dan rica ettik, bütün izinlerimizi aldık, Süreksiz plakası dahil bugün Meclis’imize Türkiye’nin gurur projesi ile geldik. 60 yıl evvel ihtilal arabasının kıssası Meclis’in önünde son bulmuştu. Birileri o denli bir ulusal projeyi hazmedememişlerdi. Biz bugün Türkiye’nin arabanın Meclis’e getirdik. Bütçe görüşmelerimiz var bunlardan bahsedeceğiz. Plan ve bütçe kurulunda bana laf attılar madem TOGG var niye gelmedin diye. Ben de muhalefeti dinliyorum onların tavsiyesine uygun bir biçimde TOGG’u buraya getirdik. Gün boyunca burada olacak pahalı milletvekillerimiz bakılırsabilecekler. Türkiye’nin arabası bir vizyon projesi, bu biçimde bir vizyonu koyacak siyasi irade değerli, tabi ki babayiğitlerin, mühendislerimizin büyük emeği var. Sayın Cumhurbaşkanımız baş babayiğit olarak sonuna kadar destekledi. TOGG bugün Meclis’imizin önüne geldi. “

yinedan taban not olarak hatırlatmış olalım. TOGG önümüzdeki Şubat ayında ön satışa sunulacak. Birinci arabalar ise Mart ayı itibariyle sahiplerine teslim edilmeye başlanacak.