Tabipten, bayan çalışanların da olduğu kargoculara atak

• Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi
A

admin

Guest
Olay, cumartesi günü kentte bulunan kargo firması şubesinde meydana geldi. Kumluca Aile Sıhhati Merkezi’nde vazife yapan aile doktoru M.S.S., teze göre, öğlen saatlerinde kargo firmasına geldi. M.S.S., kargosunun nerede olduğunu sorgulattığı sırada şube müdürü Sudiye Güney ile tartışmaya başladı. Tartışma hengameye dönüşünce M.S.S, Güney’e yumruk sallayarak, bankoları yıktı. Hekim tarafınca saçından çekilerek darbedilen Güney’in arkadaşları, ortaya girmeye çalıştı. Tabip, 2’si bayan 4 çalışana da saldırdı. Olay daha sonrası darp raporu alan Güney ve 4 kişi şikayetçi oldu. Gözaltına alınan M.S.S., emniyetteki tabirinin akabinde hür bırakıldı. Tabibin çalışana saldırdığı anlar ise güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Kargosunu sorgulamak için gelen kişinin kendisine saldırdığını söyleyen Sudiye Güney, kargonun, hekimin komşusuna bırakıldığını belirtti. Tabipten şikayetçi olduğunu lisana getiren Güney, “Kargomuz kapanacağı saatte M.S.S bize kargosunu sordu fakat biz süreçlerini yaptığımız sırada kendisi sabredemedi. Bize küfürler ve hakaretler etmeye başladı. daha sonrasında ben dışarı çıkmasını söylemiş oldum fakat kendisi çıkmadı. O sırada bankoyu devirerek, benim üzerime yürüdü. Tekmeler, tokatlar, yumruklarla bana vurmaya başladı. Hala şoktayım, darp raporu aldım ve şikayetçi oldum. Hür kalmış. Bedenimin her yerinde morluklar var. Ben hiç bir vakit bu biçimde bir olayla karşılaşmadım. Şahıs bana o denli bir karşılık verdi ki her şey bir anda oldu. Ben bir hanımım ve şiddet gördüm, sesimin duyulmasını istiyorum. Kimse şiddet görmesin” dedi.

HEKİM, POLİS MERKEZİNDE TABİR VERDİ

Tabip M.S.S’nin polis merkezindeki sözünde, “Bana kargom teslim edildi, diye bildiri geldikten daha sonra şubeye gittim. Oradakilere kargomun nerede olduğunu sorduğumda kuryeyi aramam söylendi. Ben de, ‘siz arayın’ dedim. daha sonra tartışmaya başladık. daha sonrasında arbede yaşandı” dediği öğrenildi. M.S.S. kendisine ulaşan DHA muhabirine ise devlet memuru olması niçiniyle müsaadesiz açıklama yapamayacağını söylemiş oldu.