Sultangazi’de CHP’li Belediye Meclis Üyesi istifa ederek, AK Parti’ye geçti

• Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi
A

admin

Guest
Vilayet Başkanlığında düzenlenen merasimle AK Parti’ye geçen Fahrettin Yürek’e rozetini AK Parti İstanbul Vilayet Lideri Osman Nuri Kabaktepe taktı.

Kabaktepe, hizmet kervanının güçlenerek büyüdüğünü belirterek “İnsan dünyaya bıraktığı şeydir’ derler. Biz de Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gerimizde hem insanlık için hem Türkiye birebir vakitte İstanbul için hoş ve iyi hizmetler bırakmak için çalışıyoruz. Bu hizmet kervanında her birimizin katkısı epey değerli.” dedi.

“Ben yeterli niyetinden ve teveccühünden dolayı hem Fahrettin kardeşime tıpkı vakitte onunla birlikte buraya gelen aile üyelerine ve sevenlerine yenidendan teşekkür ediyorum.” diyen Kabaktepe, “Bizim kederimiz Türkiye’nin geleceğini inşa etmektir. Bunu tek başımıza değil, daima bir arada güç birliğiyle başaracağız. İşte bu noktada Fahrettin kardeşimizi soyadı üzere yürekli bir davranış ortaya koyduğu için tebrik ediyorum. İyi uğurlu olsun.” tabirlerini kullandı.

AK Parti Sultangazi İlçe Lideri Süleyman Yiğitoğlu da Yürek’in çalışkan, uğraşlı ve özverili bir kişi olduğunu belirterek “İlçemize ve İstanbul’a daha güzel hizmet edebilmek için artık gerçek adreste. Bundan bu biçimde yol ve dava arkadaşı olarak birlikte hareket edecek olmaktan memnunluk duyuyorum. Birçok başarılara, seçim zaferlerine daima birlikte erişebilmek duasıyla güzel uğurlu olsun.” dedi.

Sultangazi Belediye Lideri Abdurrahman Dursun da Yürek’in gönül beraberliği kendileriyle olan bir kişi olduğunu söyleyerek “bir süre farklı yollara gitmiş olsa da ana yuvasına dönmüş oldu. Varlığıyla bize güç katacaktır. Bugünden itibaren Cumhurbaşkanımızın liderliğinde davamıza daima bir arada hizmet edeceğiz.” sözlerini kullandı.

AK Parti saflarına geçmenin memnunluğunu yaşadığını söyleyen Fahrettin Yürek, “Bu sonucu almamda en büyük etkenlerden biri Vilayet Liderimiz Osman Nuri Kabaktepe’nin samimiyeti ve itimadı olmuştur. Kendisine ve teşkilatına bir sefer daha teşekkür ediyorum. Memnun ve gururluyum. Allah’ın müsaadesiyle bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Ailemle birlikte bu kutlu davaya en âlâ biçimde hizmet etmeye uğraş edeceğim.” halinde konuştu.

AK Parti Vilayet Başkanlığının açıklamasında, Yürek’in, oturmadığı konuta İSKİ tarafınca gönderilen su borcuna isyan ettiği, İBB idaresini eleştirdiği, kelam konusu yanılgının telafi edilmesi yerine CHP idaresinin sert yansısıyla karşılaştığı, parti toplantılarına dahi çağrılmadığı, bunun üzerine CHP’den istifa ederek bir süre çalışmasını bağımsız sürdürdüğü ve kendi iradesiyle almış olduğu karar ile AK Parti saflarına geçtiği açıklandı.