Mükafatını Erdoğan’dan almıştı! hayatım boyunca o anı unutmam!

• Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi
A

admin

Guest
TRT tarafınca düzenlenen Kur’an-ı Kerim’i Hoş Okuma Yarışı’nın büyük finali, Lider Recep Tayyip Erdoğan’ın mesken sahipliğinde gerçekleştirildi.

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki finalde, İsmail Uyanık, İlhan Yücel, Esat Tuna, Bilal Yılmaz, Doğan Pak, Mustafa Öztürk ve Ahmet Can Yıldız yarıştı. Yarış sonunda 19 yaşındaki Mustafa Öztürk birinci, Ahmet Can Yıldız ikinci, Doğan Pak üçüncü oldu.

Dereceye giren yarışmacılar, ikramlarını Lider Erdoğan’ın elinden aldı. Samsun’un Çarşamba ilçesinde bulunan Çarşamba İmam Hatip Lisesi (İHL) 3. Sınıf öğrencisi olan Mustafa Öztürk, yaşadığı hisleri SABAH’a anlattı.

Öztürk, mükafatını Lider Erdoğan’ın verdiğini belirterek, “O anı ömrüm boyunca unutamam. Bu anlatılmaz yaşanır. Heyecandan konuşamadım” dedi.

Babası üzere hafız olan ve Kuran çalışmaları niçiniyle okuluna 2 yıl orta verdiğini belirten Öztürk, İHL’deki eğitimine kaldığı yerden devam edeceğini belirtip, ileride ilahiyatçı olmayı hedeflediğini söylemiş oldu.

Baba Ahmet Öztürk ise oğlu ile gurur duyduğunu söyleyerek “Oğlum bana gururların en büyüğünü yaşattı. Allah ondan razı olsun” diyerek hislerini lisana getirdi. Öztürk müsabakanın birincisi olarak 50 altın ile ödüllendirildi.