Konutlarıyla bir arada tüp bebek için biriktirdikleri paraları da yandı

• Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi
A

admin

Guest
Şerbettar köyünde oturan 12 yıllık evli Rasim (51) ve Hatun Balcı’nın (38) konutunda 3 gün evvel çabucak hemen bilinmeyen bir niçinle yangın çıktı. Kısa müddette meskeni saran alevler daha sonrası konut büsbütün yandı.

Meskenlerini kaybeden çiftin tüp bebek için biriktirdikleri 100 bin liralık birikim de yandı.

Rasim Balcı, AA muhabirine, kendisinin kahvede olduğu eşinin de konutta uyuduğu sırada konutta çabucak hemen bilinmeyen niçinle yangın çıktığını anlattı.

Eşinin kendisini aramasıyla yangından haberi olduğunu belirten Balcı, “Bir anda alevler sarmış, geldim yetiştim lakin yapacak bir şey yoktu. Üzerimizdeki kıyafetlerden diğer ne eşyamız kaldı ne meskenimiz… Tüp bebek için biriktirdiğimiz 100 bin lira vardı o paralar da yandı. Kısmet olmadı maalesef.” dedi.

Hatun Balcı da bir anda alevler içinde kalınca kendisini dışarı sıkıntı attığını söz etti.

Yardım eli dokunmasını beklediklerini söz eden Balcı, “Niyetli olduğum için biraz uzanayım dedim daha sonra uyandığımda tavanlar yanıyordu, lakin kendimi dışarı atabildim. Kardeşimden borç almıştık, biraz birikim yapmıştık, komşumuzdan borç almıştık tüp bebek tedavisi için hepsi yandı, kül oldu. Yardım bekliyoruz en azından konutumuz yapılırsa zira elimizde hiç bir şey kalmadı.” diye konuştu.

Balcı, komşuda kaldıklarını kaydetti.