İstanbul’da iki şoförün kim daha inat müsabakası pes dedirtti

A

admin

Guest
Beylerbeyi Yalıboyu Caddesi’nde 34 TN 2020 plakalı Beykoz-Kadıköy seferini yapan İETT otobüsünün arızalanması niçiniyle yolda trafik tek şeride düştü.

Yol Yardım Aracı tarafınca yolun sağ şeridinde otobüsteki arızanın giderilmesiyle uğraşıldığı sırada, 34 DAK 69 plakalı araba ile Üsküdar-Sultanmurat seferini yapan 34 TN 2548 plakalı İETT otobüsü karşı karşıya geldi.

Geri gitmek güç geldi

Her iki aracın şoförü de geri gidip birbirlerine yol vermek istemedi. Bunun üzerine şoförler içinde başlayan tartışmaya bir süre daha sonra yolcular da karıştı.

Otobüs ile arabanın şoförlerine reaksiyon gösteren vatandaşlar, yolun trafiğe açılmasını istedi ve polise ihbarda bulundu.

15 dakika daha sonra biri inadı bıraktı

Her iki şoförün yaklaşık 15 dakika boyunca birbirine yol vermek istememesi üzerine bölgede Beylerbeyi’nden Çengelköy ve Nakkaştepe istikametlerine kadar her iki tarafta trafik yoğunluğu oluştu. Reaksiyonların akabinde İETT otobüsü şoförünün geri gidip yol vermesi üzerine trafik olağana döndü.

“Ben yolumdayım”

Otomobil şoförü, ikaz etmesine karşın İETT otobüsünün yola çıktığını argüman etti. Şoför, “Ben olağan yolumdayım, her şeyiyle düzgün yolumdayım. Polis çağırdı, gelsin polis, kim yanılgılı görsün burada. Bir de bana hareket yapıyor.” dedi.