A
admin
Guest
Kaza, Samsun’un İlkadım ilçesi Baruthane Mahallesi Atatürk Bulvarı Batıpark yol ayrımında meydana geldi. Edinilen bilgiye bakılırsa, Erkan Tuna yönetimindeki 31 NN 677 plakalı yavaşça ticari araç önünde seyir eden ve piknik alanına dönüş yapmak isteyen Nuran Çinik idaresindeki 16 BHR 68 plakalı yavaşça ticari araca geriden çarptı.
Kazada, yavaşça ticari araç şoförü Erkan Tuna ile başka araçta bulunan İstek Çinik (72) yaralandı. Yaralılar, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yaralanan Dilek Çinik’in kızı Nuran Çinik ile birlikte piknik alanında iftar yapmak için Batıpark’a gittikleri öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kazada, yavaşça ticari araç şoförü Erkan Tuna ile başka araçta bulunan İstek Çinik (72) yaralandı. Yaralılar, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yaralanan Dilek Çinik’in kızı Nuran Çinik ile birlikte piknik alanında iftar yapmak için Batıpark’a gittikleri öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.