A
admin
Guest
Edinilen bilgilere bakılırsa, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olmak hatasından 2016 yılında Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafınca süreç yapılan, Sandıklı İlçe Ulusal Eğitim Müdürlüğünde öğretmen olarak nazaranv yaparken 2016 yılında KHK ile ihraç olan, FETÖ/PDY Terör Örgütünün Ulusal Eğitim yapılanmasında yer alan 6 yıl 10 ay 15 gün mutlaklaşmış kararı bulunan Y.B.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Şahsın izini süren Vilayet Emniyet Müdürlüğüne bağlı
İstihbarat Şube Müdürlüğümüz ve Terörle Çaba Şube Müdürlüğü takımları şahsı kent merkezi Cumhuriyet mahallesinde yakalayarak gözaltına aldı. Şahsın süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edildiği açıklandı.
PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME! 100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ ÇABUCAK GÖR!
İstihbarat Şube Müdürlüğümüz ve Terörle Çaba Şube Müdürlüğü takımları şahsı kent merkezi Cumhuriyet mahallesinde yakalayarak gözaltına aldı. Şahsın süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edildiği açıklandı.
PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME! 100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ ÇABUCAK GÖR!