bu biçimde komşu düşman başına! ‘5 ay dayanabildim, Başım yarıldı’

• Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi
A

admin

Guest
SABAH’a konuşan Özkan Özdemir, “Biz meskende yokken bile ses geliyor diye yöneticiyi arayıp şikayet etti. Biz tatildeydik bu biçimde dahi şikayete geldi. Bayan her meskende olan çamaşır makinası sesine üst çıkıyor. Bize makinayı kapatın diye tehditler savuruyor. En sonunda tartıştık. Başım yarıldı. Daha fazla dayanamadım o konuttan taşındık. Mahkememiz devam ediyor” dedi. Alt komşunun onlarca defa gelip gittiği anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Ümraniye Çakmak Mahallesinde evli ve iki çocuk babası kargo firması sahibi Özkan Özdemir 10 katlı bir apartmanın en üst dubleks katını kiraladı. Bundan 6 ay evvel kiraladığı konutta oturmaya başladıkları birinci günden bu tarafa alt komşusu ile problemler yaşanmaya başladı. Daima gürültü şikayetine çıkan alt komşu evdekilere biran bile huzur vermedi. Sonunda kira kontratları bitmeden 5 ay daha sonra taşınmak zorunda kaldılar. Alt komşu S.D. (35)’nin şikayete geldiği oğlunu gönderip küfürler ettirdiği anlar ise apartman kamerasına saniye saniye yansıdı.

“5 AY DAYANABİLDİK”

Yaşadıkları bu makûs süreci SABAH’a anlatan Özkan Özdemir; “8 Yaşındaki ve 1 yaşında iki çocuğum var. İş yerine yakın diye burada bir mesken tuttuk. En üst kat ve dubleks kat. Biz konutun ikinci katında genelde olmamıza karşın alt komşumuz. Daima bize gürültü şikayetine geldi. Artık kapı her çaldığında onun geldiğini anlıyoruz. O kadar sık geliyor ki kimi vakit biz meskende yokken bile gelip kapıyı çalmış imajlardan öğrendik.

Hatta biz yokken yöneticiyi arayıp gürültü şikayetinde bile bulunmuş. İspatladım meskende olmadığımızı bir daha de ikna olmadı ses geliyor diyor. Çamaşır makinası çalışırken meskene baskın verdi kapatın makinayı diye. Tekraren polisleri çağırdık. Karakolluk olduk. En sonunda pes ettik. 5 ay dayanabildim. Artık yeni bir meskene taşındık” dedi.

Yunus Emre KAVAK