A
admin
Guest
Bugün hem Beşiktaş tıpkı vakitte spor topluluğunu derinden üzen bir kayıp yaşandı. Beşiktaş Kulübü Boks Grubu atletlerinden Emre Önceler, hayatını kaybetti. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada “Boks Kadromuzun atletlerinden Emre Önceler’in vefat ettiğini büyük bir kederle öğrenmiş bulunmaktayız” denildi.
Önceler’in cenazesinin yarın (9 Nisan) İstanbul Feriköy Hasan Zeynep Camii’nde öğlen vakti kılınacak cenaze namazının akabinde toprağa verileceği açıklandı. Kulüp, Emre Önceler’e Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileğinde bulundu.
BAKAN KASAPOĞLU’NDAN TAZİYE
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da genç yaşta vefat eden Önceler’ için taziye bildirisi yayımladı. Bakan Kasapoğlu “Emre Önceler’in vefatını derin bir hüzünle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesi, sevenleri ve spor topluluğuna başsağlığı diliyorum” dedi.
Öte yandan, atletin niye öldüğüne ait çabucak hemen bir açıklama yapılmadı.
Önceler’in cenazesinin yarın (9 Nisan) İstanbul Feriköy Hasan Zeynep Camii’nde öğlen vakti kılınacak cenaze namazının akabinde toprağa verileceği açıklandı. Kulüp, Emre Önceler’e Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileğinde bulundu.
BAKAN KASAPOĞLU’NDAN TAZİYE
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da genç yaşta vefat eden Önceler’ için taziye bildirisi yayımladı. Bakan Kasapoğlu “Emre Önceler’in vefatını derin bir hüzünle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesi, sevenleri ve spor topluluğuna başsağlığı diliyorum” dedi.
Öte yandan, atletin niye öldüğüne ait çabucak hemen bir açıklama yapılmadı.