Bakan Soylu: Gemimizin kaptanı Recep Tayyip Erdoğan’dır

• Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi
A

admin

Guest
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, birlikte iftar yaptığı Roman vatandaşlara, “Sizin yüzünüzü yere baktırmamak için ülkemizi güçlü, huzurlu, özgür ve hür yapabilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Demesinler ki bizim mahallemizden çıkan çocuklar üstündeki sorumluluğu beceremediler, gerçekleştiremediler, yapamadılar. Az uyuyoruz, epeyce çalışıyoruz.” diye seslendi.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi’nde düzenlenen sokak iftarına, Soylu’nun yanı sıra AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Aydın Milletvekili Metin Yavuz, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Gaziosmanpaşa Belediye Lideri Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipoğlu ve Romanların da ortalarında bulunduğu epeyce sayıda vatandaş katıldı.

İftarın akabinde konuşan Soylu, milletvekilleriyle, valiyle, kaymakamla ve belediye lideriyle birlikte Roman vatandaşların gönüllerine dokunabilmek, samimiyetlerini göstermek ve ramazan ayında tıpkı sofrada olmak için geldiklerini söylemiş oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileten Soylu, “Cumhurbaşkanımızın ayrı farklı sevgileri var, hepinize Ramazan Bayramı dilekleri var. Emanettir, sizlere iletiyorum. Sizin yüzünüzü yere baktırmamak için ülkemizi varlıklı, huzurlu, özgür ve hür yapabilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Demesinler ki bizim mahallemizden çıkan çocuklar üstündeki sorumluluğu beceremediler, gerçekleştiremediler, yapamadılar. Az uyuyoruz, epey çalışıyoruz. Allah’a niyaz ediyoruz, diyoruz ki Allah’ım bizim geldiğimiz yerleri bize unutturma. Bizim o beşerlerle olan muhabbetimizi ve samimiyetimizi bize unutturma. Allah’ım bizi onlara mahcup etme. Onların yarınlarını, çocuklarının yarınlarını daha emin, daha hoş eyleyebilecek fırsatları bize nasip et.” formunda konuştu.

– “Gemimizin kapatanı Recep Tayyip Erdoğan’dır”

Ülkede her geçen gün huzurun arttığını, dünyanın yaşadığı ufak tefek meşakkatlerle vakit zaman karşı karşıya kalabildiklerini belirten Soylu, “Ama bilmenizi istiyorum. Bizim ülkemizde gemimizin kaptanı Recep Tayyip Erdoğan’dır ve bilmenizi istiyorum, o bize denizlerde, karada, havada emin kaptanlık yapabilecek ve dünya diğer fırtınalara tutulurken bizi bir biçimde kıyılara ulaştırabilecek bir kaptandır, bir başkandır.” sözlerini kullandı.

Soylu, vatandaşların Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Bakan Soylu’nun kürsüye çağırdığı müzikçi Alişan da “Kasımpaşa Hacıahmet Mahallesi’nde büyümüş biri olarak, Allah bana Cennet Mahallesi dizisini çekmeyi nasip etti. Biliyorsunuz sizlerden biriyim, ben de fahri bir Romanım. senelerca beni Roman zannettiler. ‘Sen Roman mısın?’ diye soranlara ‘Romanım’ diyerek yanıt veriyorum. O diziyi çektiğim için de her vakit gurur duydum. Sizlerden birini oynarken de her vakit gurur duydum.” diye konuştu.

Alişan ve polis bandosu Roman müzikleri seslendirirken, vatandaşlar da danslarıyla eşlik etti.

İftarın akabinde Gaziosmanpaşa Kaymakamlığını ziyaret eden Soylu, çalışmalara ait incelemelerde bulundu.