Anadolu Üniversitesi 1100 kişilik pedagojik formasyon programı açacak

• Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi
A

admin

Guest
2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı’na yapılacak müracaatlar çevrim içi olarak gerçekleştirilecek. Müracaat yapmak isteyen adaylar Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafınca 09-11 Eylül 2022 tarihleri içinde saat 23.59’a kadar çevrim içi olarak pedagoji.anadolu.edu.tr adresinde ilan edilen linkten yararlanarak müracaatlarını çevrim içi biçimde yapabilecekler.

Tek bir öğretmenlik alanından müracaat yapılacak

09-11 Eylül 2022 tarihleri içinde yapılacak müracaatların akabinde dersler 3 Ekim 2022 tarihinde başlayacak. Ön kayıt müracaatlarını yalnızca Anadolu Üniversitesi ve başka üniversitelerin belirtilen kısımlarından mezun adaylar yapabilecekler. Adaylar mecburî olarak tek bir öğretmenlik alanından müracaat yapabilecekler.

Adaylar, Anadolu Üniversitesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı hakkında ayrıntılı bilgi ve tarihlere pedagoji.anadolu.edu.tr web adresinden ulaşabiliyor.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME! 100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ ÇABUCAK GÖR!