Abdülkadir Ömür’ün şampiyonluk sevincindeki sıkıntı anları

• Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi
A

admin

Guest
Trabzonspor, Muhteşem Lig’in 35’inci haftasında Fraport TAV Antalyaspor maçında 2-2 birliktee kaldığı maç daha sonrasında tarihinin en erken şampiyonluğuna kavuştu.

Medical Park Stadyumu’nda 40 binden çok kişinin heyecanla izlediği maçın bitiş düdüğüyle bir arada binlerce taraftar alana girdi.

Şampiyonluk coşkusunu alanda kutlayan taraftarlar, futbolcuların etrafını sarıp sevgi gösterisinde bulundu.

Abdülkadir Ömür’ün, şampiyonluk maçı bitiminde alanda taraftarca kuşatıldığı ve sevgi şovları sırasında kötülük geçirdiği imgeler de toplumsal medyada ortaya çıktı.

”Öyle bir kilitlediler ki beni nefes alamadım”

Abdülkadir Ömür, ligin 36’ncı haftasında deplasmasmanda oynanan Atakaş Hatayspor maçı daha sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, şampiyonluk maçı daha sonrası alanda yaşadığı anları, ”Boğazımdan tutuyorlar, biri formamı çekmeye başladı. O denli bir kilitlediler ki beni nefes alamadım. Ağabey nefes alamıyorum dedim. Bırakın da beni nefes alayım. Sevineceğiz diye adamın biri kramponumu çıkarmaya çalışıyor. Bayılacak üzere oldum. bu biçimde ciddiye aldılar beni” dedi.