DeSouza
New member
DHA – Bursalı talihlinin çabucak hemen kim olduğu bilinmezken, büyük ikramiye isabet eden çeyrek bileti satın aldığı bayi ise belirli oldu. Biletin, Bursa’nın Osmangazi ilçesi Elmasbahçeler Mahallesi’ndeki Uğur İnhisar Bayi’den makiniçin otomatik olarak seçilerek alındığı öğrenildi. Büyük ikramiye isabet eden bileti sattığı için memnun olduğunu söyleyen bayi sahibi Onur Uğur (27) “Çok memnunum, bizim sattığımız bilete çıkması hayli hoş bir şey. Kime verdik, bilmiyoruz. Online bilete çıkmış. Makiniçin oynanan bilete çıkmış esasen. İnşallah muhtaçlığı olan birine çıkmıştır. Benim talihliden bir beklentim yok. Gelip de ‘Bana demesi kâfi, sevinirim. Bana çıksaydı; bütün akrabalarımı silerdim. Kimseyi tanımazdım” dedi.
Giresun’daki talih oyunları bayisi sahibi Mustafa Ertük
‘bu biçimde bir ikramiyeyi vermek bizi memnun etti’
Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi’nde, büyük ikramiyenin isabet ettiği çeyrek bileti satan ve 50 milyon TL’lik ikramiye kazandıran Giresun’daki talih oyunları bayisi sahibi Mustafa Ertük, “İş yerimizden bu biçimde bir ikramiyeyi vermek bizi de keyifli etti. Kazanan her kimse, hoş şeylerde kullanır. 50 milyon az para değil. Herkes için hoş para. Hakikat kullanımını tavsiye ederim. Bir sürü yardıma muhtaç beşerler var. SMA hastası çocuklarımız var. Onlara yardım edebilir. Bir de kendi ömrünü kurtarsın. Zira kendi çocuklarına uygun bir gelecek temin etsin” dedi. – GİRESUN DHA
Giresun’daki talih oyunları bayisi sahibi Mustafa Ertük
‘bu biçimde bir ikramiyeyi vermek bizi memnun etti’
Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi’nde, büyük ikramiyenin isabet ettiği çeyrek bileti satan ve 50 milyon TL’lik ikramiye kazandıran Giresun’daki talih oyunları bayisi sahibi Mustafa Ertük, “İş yerimizden bu biçimde bir ikramiyeyi vermek bizi de keyifli etti. Kazanan her kimse, hoş şeylerde kullanır. 50 milyon az para değil. Herkes için hoş para. Hakikat kullanımını tavsiye ederim. Bir sürü yardıma muhtaç beşerler var. SMA hastası çocuklarımız var. Onlara yardım edebilir. Bir de kendi ömrünü kurtarsın. Zira kendi çocuklarına uygun bir gelecek temin etsin” dedi. – GİRESUN DHA