Sokak ortasında dehşeti yaşayan bayan: “Ölmek istemiyorum”

DeSouza

New member
Olay, dün akşam saatlerinde Pamukova ilçesi Elperek Mahallesi üzerinde meydana gelmişti. Argümana nazaran, Y.Ö. (33), dini nikahlı eski eşi G.Ç. (31) ile barışmak istedi. Dini nikahlı eski eşinin barışma isteğini kabul etmeyen bayan sokak ortasında dehşeti yaşadı. Y.Ö., bıçakla G.Ç.’yi yaraladı. Aldığı bıçak darbeleriyle yüzü kanlar içerisinde kalan bayanın yardımına etraftaki vatandaşlar yetişti. Pamukova Devlet Hastanesine kaldırılan bayan, buradaki müdahalesi daha sonrasında Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

TEK GÖZÜNÜ KAYBETME İHTİMALİ VAR: “NE OLUR YARDIM EDİN”

Yüzü büsbütün parçalanan ve tek gözünü kaybetme ihtimali bulunan G.Ç.’nin hastanedeki tedavisi sürüyor. Acılı bayan, yardım istedi. G.Ç., “Beni bu hale koyanın müebbet yemesini istiyorum. hiç bir bayan susmasın. Bugün bana, yarın size. Ailemi, çocuklarımı tehdit ediyor, müebbet yemesini istiyorum. İçeriden, dışarıya çıkarsa yarım kaldığı işi tamamlayacak. Ölmek istemiyorum. Bütün bayanlar üzere ölmek istemiyorum, çocuklarımı istiyorum, diğer bir şey istemiyorum ben. Ne olur yardım edin” sözlerine yer verdi.

vakadan bir süre daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim olan kuşkulu emniyetteki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edilecek. Öte yandan, eski çiftin 10 aylıkta bir çocuklarının olduğu öğrenildi.