‘Sandalyenin demir bacağı ile tekraren vurmuş’

DeSouza

New member
FERİT VARLIKLI – Sevim’in, 25 Aralık’ta özel aracıyla İstanbul’a geldiğini, kendisinden haber alamayan ailesinin kayıp ihbarında bulunduğunu tespit eden jandarma, maktülün telefon, toplumsal medya hesapları ve araç plaka takip sistemi üzerinden son bağlantı ve hareketlerini saptadı. Sevim’in en son telefonla görüştüğü kişinin eski sevgilisi Seçil Çiftçi olduğunu, aracının da en son Şişli’de Çiftçi’nin konutunun önünde görüldüğünü tespit etti. İkametinde yapılan aramada uyuşturucu da bulunan Çiftçi, gözaltına alındı. Birinci tabirinde Sevim’i tanıdığını belirten lakin cinayeti reddeden Çiftçi, kanıtların önüne konulması kararı cinayeti itiraf etti.

‘Peşimi bırakmadı’

Çiftçi, Sevim ile ayrıldıklarını, lakin peşini bırakmadığını, kendisini rahatsız etmeye devam ettiğini, Tokat’tan çiçekler gönderip barışmak istediğini dediğini, reddetmesine karşın Sevim’in İstanbul’a geldiğini, son bir görüşme yapmak istediğini söyleyince de kendisini meskene çağırdığını söylemiş oldu. Olay günü Sevim’in Şişli’deki meskenine geldiğini belirten Çiftçi, “Tartışmanın büyümesi üzerine sandalyenin kırık demir bacağıyla tekraren vurdum. ömrünü kaybedince babamdan yardım istedim. Elleri ve ayakları bağlanmış cesedi ormanlık alana götürerek gömdük” dedi. Çiftçi ve babası tutuklanarak cezaevine gönderildi.