Mide bulandıran iddia! Dedede, üvey toruna cinsel istismardan dava

DeSouza

New member
Kırgızistan asıllı M.M., geçen yıl 25 Haziran’da, anneannesinin ikinci evliliğini yaptığı O.S.’nin birlikte yaşadıkları meskende kendisine cinsel istismarda bulunduğunu, Adana’da yaşayan annesine anlattı. Annenin şikayetiyle gözaltına alınan O.S., isimli denetim koşuluyla özgür bırakıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca başlatılan soruşturma tamamlanarak, O.S. hakkında ‘çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ hatasından 16 yıl mahpus cezası istemiyle dava açıldı. İddianamede sözüne yer verilen O.S., “Eşimle ortamızda uyuşmazlıklar var. Bu niçinle bana iftira atıyorlar. M.M. son vakit içinderda benimle küfürlü konuşuyordu. Konutun ortasında bornozla dolaşıyordu” dedi.

İddianamede yer verilen isimli görüşmeci raporunda ise mağdur çocuk M.M.’nin beyanlarının emniyetli bulunduğu açıklandı. Ankara Yıldırım Beyazit Üniversitesi Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nce düzenlenen raporda da M.M.’de cinsel istismar aksiyonlarına ait iz ve emarelere rastlanıldığı tabiri yer aldı. Sanık O.S., iddianamenin kabul edildiği Ankara 23’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak.