Mağazanın sahibi şüphelendiği bayanın hırsızlığını güvenlik kameradan izledi

DeSouza

New member
Olay, geçtiğimiz hafta Perşembe günü Uğur Mumcu Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi üzerinde bulunan bir mağazada meydana geldi. Alışveriş yapma mazeretiyle mağazaya gelen Berivan Y., bir süre reyondaki eserleri inceledi. Pantolon almak istediğini lakin kendisine uygun vücudun bulunmadığını söyleyen Berivan Y.’ye mağaza sahibi Musa Yeşiltaş, istediği vücudun depoda olabileceğini söylemiş oldu. bayanın hareketlerinden şüphelenen Yeşiltaş, iş yerine ilişkin depoya gitti. Burada cep telefonuna heyeti olan güvenlik kameralarından mağazadaki bayanı izlemeye başladı.

TEZGAHTARI OYALADI?

Mağaza sahibinin depoya gitmesini fırsat bilen Berivan Y., bir yandan mağaza çalışanını oyaladı, bir yandan da reyonda bulunan iki adet pantolunu alarak, koltuk altına sakladı. Tezgahtarı sohbet ederek oyalamaya devam eden Berivan Y., elbiselerin asılı olduğu askılığı perdeleme yaparak, koltuk altındaki iki pantolunu yanındaki poşete koydu.

MAĞAZA SAHİBİ O ANLARI CANLI OLARAK İZLEDİ?

O anları canlı olarak izleyen mağaza sahibi depodan çıkarak, süratli adımlarla mağazaya geldi. Berivan Y.’ye istediği pantolonun vücudun depoda da bulunmadığını söylemiş oldu. Yeşiltaş, bayanın reyondan aldığı iki pantolonun fiyatını ödemesini beklerken, Berivan Y., mağazadan çıkmaya çalıştı. Bu sırada Musa Yeşiltaş, bayana iki pantolon aldığını ve fiyatını ödemesini istedi. Berivan Y., ise pantolon almadığını söyleyince Yeşiltaş elindeki poşeti alarak, arasındakileri tezgahın üzerine koydu.

POLİSE HABER VERDİ?

Yeşiltaş, durumu çabucak polise bildirdi. Kısa müddette olay yerine gelen polis, mağaza sahibi Musa Yeşiltaş’ın şikayeti üzerine gözaltına alarak polis merkezine götürdü.

“KENDİSİNDEN ŞÜPHELENDİM”?

Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan hırsızlık hadisesini anlatan Musa Yeşiltaş, “Mağazamıza pantolon almak için bir bayan geldi. Aradığı vücudu bulamadığını söylemiş oldu. Bende aslına bakarsanız hanımın hal ve hareketlerinden şüphelenmiştim. Depoya giderek, telefon üzerinden güvenlik kameralarını açarak, canlı olarak mağazayı izlemeye başladım. Bayan, çalışanımızı oyalayarak, reyondan aldığı iki pantolonu yanındaki poşete koyunca depodan çıkarak mağazaya geldim. İstediği vücudun olmadığını söylemiş oldum. Bunun üzerine bayan, mağazadan ayrılacağı sırada gitmesine mani olarak elindeki poşeti aldım ve ortasındaki pantolonları çıkartıp tezgahın üzerine koydum. Bana ‘dalgınlığıma geldi. Fiyatını ödeyecektim’ dedi. sonrasındasında bizleri tehdit etmeye başladı. Polise haber verdim. Şikayetçi olmam üzerine gözaltına alındı” dedi.