Kucağındaki çocukla şiddete uğrayan bayanın: ‘Eşim çocuğumu taciz ediyor’

DeSouza

New member
Olay geçen pazar günü saat 23.40 sıralarında Esenyalı Mahallesi’nde meydana geldi. M.K. isimli bayan, bundan evvelki eşinden olan B.B. isimli kızına, eşi M.K.’nın cinsel tacizde bulunduğunu söylemesi üzerine ortalarında tartışma çıktı. sonrasındasında evli çift çocuklarıyla sokağa çıkarak tartışmaya devam etti.

Eşini sokak ortasında darbeden M.K.’yı nazarann ve sesleri duyan mahalleli, M.K.’nın, ‘Eşim çocuğumu taciz ediyor’ diye bağırması üzerine mahalleli tarafınca darbedildi. Yakındaki apartmanda oturan bayan meskeninin penceresinden olaya reaksiyon gösterdi. Yoldaki öteki bir bayan yerdeki M.K.’ya yardım etti. Saldırıyı gerçekleştiren kişi, ondan sonrasında kümenin içerisinden birinin müdahalesi ile uzaklaştırılırken, bayanın çığlığı sokakta yankılandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sıhhat takımları sevk edildi. Olay yerine gelen sıhhat grupları karısını darbeden M.K.’yı hastaneye kaldırdı.

“KIZIMA CİNSEL TACİZDE BULUNDU”

Darbedilen M.K. ve kızı B.B. tabirleri alınmak üzere polis merkezine gdolayıldü. M.K. isimli bayanın polise verdiği tabirinde bundan evvelki eşinden olan B.B. isimli kızına, şuan ki eşi M.K.’nın cinsel tacizde bulunduğunu sav ederek bu yüzden ortalarında arbede çıktığını söylemiş olduği öğrenildi. B.B. isimli kızın sözünde ise üvey babası M.K.’nın 2021 yaz aylarında Ankara’da yaşarken kendisine zorla cinsel tacizde bulunduğunu belirttiği, bu yüzden konutta yalnız kalmak istemediği için annesi M.K.’ya mevzuyu anlattığı öğrenildi. Karısını ve çocuğunu darbeden üvey baba M.K., emniyetteki süreçlerin akabinde adliyeye sevk edildi. M.K., “Çocuğun Cinsel İstismarı” hatasından isimli denetim önlemleri uygulanarak özgür bırakıldı.

Görgü şahidi Zafer Kelleş, “Kadın dışarıda bağırıyormuş. ‘Sen yaptın sen yaptın’ diye tabi bu biçimde devam ederek aşağıya gerçek sürükleniyor. Taciz argümanı var. Gençler darbediyor adamı. daha sonrasında polis gelip, alıp gdolayıyor. bayanın durumu perişan biçimdeydi.” dedi.

Nuri Başkurt, “Gece 23.30 ve 00.00 civarındaydı. Biz dışarıda bir gürültü duyduk. Balkonun camına çıktığımızda burada bir kalabalığı olduğu, yerde bir bayan bir erkeğin yerde yattığını birbirine vurduklarını sonrasındasında yoldan geçen insanlarda karısını dövüyor diyerekten bir bayan dövülür mü? diye adamı dövmüşler. Bunun kararında bir arbede yaşanıyor. Mahallemizin insanları değiller. Biz yaklaşık 45 yıldır bu mahalledeyiz. Bireyleri tanımıyoruz” diye konuştu.

Handan Altay “Camdan baktım daha sonrasında dışarıda bir gürültü var. Patırtı, bir ses bayan sesi duymadım. Yerde tekmeliyorlardı. Bayan mı erkek miydi? onu bilemiyorum. daha sonradan bayan sesini duydum. Burada 10, 15 kişi vardı.” sözlerini kullandı.