A
admin
Guest
Ankara’da cep telefonu telefon alım satım işi yapan Umut Yılmaz (29), geçtiğimiz ay bir araç kiralama firmasından 2017 model bir araba kiraladı. Arabası kullandıktan 2 saat daha sonra motor arızasıyla karşılaşan Yılmaz, aracı kiraladığı firmaya iade ederek birebir yerden öteki bir araç kiraladı. O günden daha sonra hayatı kabusa dönen Yılmaz, araçtaki 28 bin 500 liralık hasar ile kullanılmamasından dolayı oluşan 5 bin 500 liralık fiyatın firma tarafınca kendisinden istediğini tez etti. Araç kiralama firması sahibi Fatih Y.’ ve birlikteindekiler tarafınca zorla senet imzaladığını belirten Yılmaz, birebir şahıslar tarafınca tuzağa düşürüldüğünü ve bedeninin farklı yerlerinden tekraren bıçaklandığını ileri sürdü. Sırtında, bacağında, karnında ve kolalarında derin bıçak yaraları oluşan Yılmaz, saldırganların özgür bırakılmasıyla öbür bir şok yaşadı. Günlük hayatını sürdürmekte hayli fazla zorlandığını söz eden genç adam, kendisinin ve ailesinin hala tehdit edildiğini söyleyerek yetkililerden yardım istedi. Umut Yılmaz, olayın azmettiricisinin ise Fatih Y.’nin ağabeyi olan İlker Y. olduğunu ileri sürdü.
“BENİ ZORLA OTOMOBİLE BİNDİRME ÇALIŞTILAR”
Yediği yumruk ve tekmelerle neye uğradığını şaşırdığını söz eden Umut Yılmaz, “Bir firmadan araç kiraladım. Araç iki saat daha sonra arıza yaptı. Durumu firma sahiplerine anlattım. Onlar da gelip arabayı aldılar ve bana diğer bir otomobil verdiler. Bir hafta daha sonra bir daha beni aradılar. ‘Arabanın motoru bozuldu. 28 bin 500 liralık borcun var’ dediler. ‘5 bin 500 lirada öbür bir ziyan var. Onu da sen ödeyeceksin’ dediler. Ben de yüz yüze konuşmayı teklif ettim. Geldiklerinde beni ailemle tehdit ettiler ve zorla senet imzalattılar. Senet imzaladıktan bir hafta daha sonra öbür aldığım aracın teslim günü gelmişti. Bir gün evvel arayıp bana, ‘Arabayı ver. Senedini sana geri vereceğiz. Borcunu da paran pek ödersin’ dediler. Ben de onlara inanarak Keçiören’e gittim. Konuştuğum sırada içlerinden birisi boynuma muşta ile vurdu. Ne olduğunu anlamadım. Bir de baş darbesi yiyince aracın art koltuğuna düştüm. Beni zorla otomobile bindirme çalıştılar” dedi.
“BENİ ZORLA OTOMOBİLE BİNDİRME ÇALIŞTILAR”
Yediği yumruk ve tekmelerle neye uğradığını şaşırdığını söz eden Umut Yılmaz, “Bir firmadan araç kiraladım. Araç iki saat daha sonra arıza yaptı. Durumu firma sahiplerine anlattım. Onlar da gelip arabayı aldılar ve bana diğer bir otomobil verdiler. Bir hafta daha sonra bir daha beni aradılar. ‘Arabanın motoru bozuldu. 28 bin 500 liralık borcun var’ dediler. ‘5 bin 500 lirada öbür bir ziyan var. Onu da sen ödeyeceksin’ dediler. Ben de yüz yüze konuşmayı teklif ettim. Geldiklerinde beni ailemle tehdit ettiler ve zorla senet imzalattılar. Senet imzaladıktan bir hafta daha sonra öbür aldığım aracın teslim günü gelmişti. Bir gün evvel arayıp bana, ‘Arabayı ver. Senedini sana geri vereceğiz. Borcunu da paran pek ödersin’ dediler. Ben de onlara inanarak Keçiören’e gittim. Konuştuğum sırada içlerinden birisi boynuma muşta ile vurdu. Ne olduğunu anlamadım. Bir de baş darbesi yiyince aracın art koltuğuna düştüm. Beni zorla otomobile bindirme çalıştılar” dedi.