Kedilere ciğer attı karakolluk oldu

DeSouza

New member
İddiaya nazaran sokak kedilerini beslemek için Ataköy İlkokulu’nun bahçe kısmına ciğer kesimleri attığı öne sürülen Çelikkol’u uyaran Yasemin Koçuk, beklemediği bir reaksiyonla karşılaştı. Koçuk, okulun bahçe ve çatı kısmına ciğer atmaması için uyardığı Çelikkol tarafınca darp edildiğini argüman ederken, emekli Büyükelçi Çelikkol ise hakaret ve taarruza uğradığını öne sürerek Koçuk’tan şikâyetçi oldu.

‘Tehditler savurdu’

Karakola taşınan kedi besleme sıkıntısı hakkında konuşan Çelikkol, “Her sabah konutumun önüne iner, sokak kedilerini beslerim. 60 yıldır Ataköy’de oturuyorum. Geçtiğimiz gün kedileri beslerken, Yasemin Koçuk yanıma gelerek ‘Burada kedi beslemeyin, attığınız ciğerler okulun bahçesine düşüyor’ dedi. Ben de kendisine çocukların kullanmadığı art taraftaki bir alana ciğer bıraktığımı söylemiş oldum. Koçuk, sert konuşup tehditler savurdu. Yasemin hanıma hakaret etmedim, darp savı da iftira. Asıl akına uğrayan benim.

Yasemin Koçuk tahminen de meskeninde yahut öteki bir yerde, öteki biri tarafınca darp edilmiş olabilir. 73 yaşındayım ve dizimde sorunlar var. 40 yaşında bir hanımı nasıl darbetmiş olabilirim. Yasemin Koçuk doğruyu söylemiyor. Koçuk, hayvanları beslememden rahatsız oldu. Beni iteklemeye çalıştı ve korktum. Yere düşüp bir yerim kırılsaydı ne olacaktı? Koçuk tarafınca hakaret ve taarruza uğradığım için şikâyetçi oldum” dedi.

Koçuk: Darp raporu aldım

Ataköy İlkokulu Aile Birliği Lideri Yasemin Koçuk ise Çelikkol tarafınca darp edildiğini öne sürerek şunları anlattı: “Çarşıda yürürken okulun bahçesine hakikat bir şeyler atıldığını gördüm. Okulumuz tek katlı ve Çelikkol’un çatıya ciğer atmaya çalışıyor, yemek kesimleri yere düşüyordu. ‘Çocuklar basabilir, günahtır’ deyince beni tutup çitlere savurdu. ‘Sen benim kim olduğumu biliyor musun?’ halinde tehditler savurmaya başlayınca hayli korktum. ‘Seni bulacağım, yaşatmayacağım’ diye bağırmaya devam etti. Apartman vazifelisi ortaya girdi. Sırtım morardı. Darp raporu aldım” diye konuştu.