Furkan Yazıcıoğlu’ndan Neler Oluyor Hayatta’ya teşekkür iletisi

DeSouza

New member
Helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Kurucu Genel Lideri Yazıcıoğlu ile birlikteindeki 5 kişinin ailesi, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı mütalaasında 3 uçağın kamera imajlarının incelenmesini talep etti.

Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasındaki değerli gelişimin akabinde Furkan Yazıcıoğlu iletisinde şu kelamlara yer verdi. “Hakan Beyefendi, evvela şahsım ve ailem ismine bizlere göstermiş olduğunuz sevgi ve muhabbetten ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerin de takip ettiği üzere suikast davamızın 13. yılındayız. Verdiğimiz bu adalet çabasında kritik bir surece girdik. Savcılığa vermiş olduğumuz dilekçedeki konulara bakılarak bir rapor hazırlanmasını bekliyoruz. Dilekçede belirtilen eksiklikler tamamlanmadan alınacak eksper raporunu kabul etmemiz asla mümkün değildir. Zira bu eksikliklere karşın rapor bilimsel bir rapor olmayacak, yanılgılı ve yanlış olacaktır. Adaletin elbette tecelli edeceği inancıyla çabamızı sürdürmeye devam edeceğiz. Ömrünü milletine adamış olan başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun davasını hassasiyet göstererek gündeminize aldığınız için başta siz olmak üzere bize dayanaklarını esirgemeyen Türk milletine hürmet ve şükranlarımı sunuyorum.”

HAKAN URAL: MUHSİN YAZICIOĞLU ÇOK KIYMETLİ, DEĞERLİ, VATANSEVER BİR SİYASETÇİYDİ

Hakan Ural ise hem Muhsin Yazıcıoğlu tıpkı vakitte gönderilen bu manalı bildiri hakkında açıklamalarda bulundu. “Çok pahalı, değerli, vatansever bir siyasetçiydi. hayatı milletinin sevgisiyle geçmiş bir dava adamı… bu biçimde bir yiğidi aldılar bizden” dedi. “Türkiye Cumhuriyeti ve devletine operasyon bitti mi?” diye sordu. Ural, “Terör tüm zorluklara karşın resmen bitti, bu topraklar ağır bedeller ödedi. Allah bu ülkede vatanını, bayrağını seven Muhsin Yazıcıoğlu, Ömer Halis Demir üzere biroldukça vatandaşımızın sayısını artırsın” dedi. Hakan Ural Furkan Yazıcıoğlu’nun bedelli iletisine yanıt olarak ise “Nezaketi, terbiyesi, soğukkanlılığı… Harikulade yetiştirilmiş, babasına ve geçmişine farkındalığı yüksek, gurur duydum” kelamlarıyla sevgi ve hürmetini lisana getirdi.