Eşi boşanmak isteyince konutunun elektriğini, suyunu, doğal gazını kestirdi

DeSouza

New member
2010’da tanışıp sevgili olan Deniz D. ve oto yedek modülü satan esnaf Ö.F.D., 2015 yılında evlendi. Evlilikten kısa mühlet daha sonra teze bakılırsa Ö.F.D., eşine şiddet uygulamaya başladı. Sık sık hengame eden çift ailelerin de ortaya girmesiyle tekrar barıştı. Çiftin 2017’de bir erkek çocuğu dünyaya geldi. 2018’de Ö.F.D. işten konuta geldiği bir gün tartıştığı Deniz D.’yi darbetti. Genç bayanın çığlıklarını duyan komşuları durumu polise haber verdi. Şikayetçi olan Deniz. D., akabinde boşanma davası açtı. Ailelerin yenidendan ortaya girmesiyle Deniz D. boşanmaktan vazgeçip davayı geri çekti.

BOŞANMA DAVASI AÇTI, KARANLIKTA KALDI

2021’in ağustos ayında çiftin içinde ‘yayla meskenine gitme’ sorunundan tartışma çıktı. Tartışma sırasında Ö.F.D. konutun balkon camına yumruk atıp, akabinde eşini darbetti. Deniz D.’nin şikayeti üzerine Ö.F.D. hakkında 1 ay uzaklaştırma sonucu verildi. Lakin Ö.F.D. uzaklaştırma sonucu sona ermesine rağmen o günden daha sonra konutuna dönmedi. Bunun üzerine Deniz D., geçen ay boşanma davası açtı. Bu durumdan haberi olan Ö.F.D., evin elektrik, su ve doğal gazını kestirdi.

MESKEN AĞABEYİNİN ÜZERİNE ABONE OLAMIYOR

Kış ayında elektrik, su ve doğal gazın kesilmesiyle 3 yaşındaki oğlu ile perişan olduklarını belirten Deniz D., “Eşimin öfke kontrolsüzlüğü var. Ruhsal yardım alma taleplerime ‘Ben mecnun değilim, meczup olan sensin’ diyerek kabul etmedi. Evlendiğimiz günden bu yana fiziki şiddet uyguladı, artık de ruhsal şiddet uyguluyor” dedi.

OTURDUKLARI KONUTU AĞABEYİNİN ÜZERİNE DEVRETMİŞ

Oturdukları meskenlerini 2019’da düğünde takılan altınları bozdurup, biriktirdikleri parayla aldıklarını lakin eşinin meskeni babasının üzerine yaptığını ileri süren Deniz D., “Babası ölünce meskeni ağabeyi miras olarak almış. Eşim de hakkını ağabebir daha devretmiş. Bu durumdan bile haberim yoktu. Mesken eşimin ağabeyinin üzerine olduğu için yine elektrik, su ve doğal gaz abonesi olamıyorum. Kira kontratı istiyorlar. Eşimin ailesi kontrat de yapmıyor. Kış günü çocuğumla perişan olduk. Ne yapacağımı bilmiyorum. Gidecek yerim de param da yok. Komşularımın, kardeşlerimin sayesinde ayakta kalmaya çalışıyorum. Çocuğum epey üşüyor. ‘Anne niye televizyonumuz çalışmıyor? niye komşuda banyo yapıyoruz?’ diye soruyor.