Erdoğan 2. Elizabeth’in cenazesine katılacak mı? Açıklama yaptı

• Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi
A

admin

Guest
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar…

(Yakalanan DEAŞ’lı)

Değerli arkadaşlar bu zat DEAŞ’ta üst seviye yönetici olduğu ABD tarafınca tescil edilmiş olan bir zat. Adalet Bakanlığı’ndan Ulusal Eğitim Bakanlığı’na kadar bakılırsav yapmış bir isim. Gerek istihbarat gerek İçişleri Bakanlığımız aramadaydılar ve sonunda yakaladılar. Gereğini yargı yapacaktır. DEAŞ’la ilgili dünyada en kararlı operasyonları yöneten istihbaratımız oldu, silahlı kuvvetlerimiz oldu.

(ABD’nin PKK ile tatbikatı)

(İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in cenaze töreni)

Ben taziye mesajımı toplumsal medyadan gönderdim. Bizim de programlar var. Programlar el verirse merasime katılmayı düşünüyorum. Bütün problem bizim programlarımızla bunu bir ortaya getirmek. Kendisini tanıyorum, Buckingham Sarayı’nda da görüşmemiz oldu.

(ABD ile F-16 alımı)

F-16 konusunda olumlu bir yaklaşımda bulundu. Cumhuriyetçiler takviye vermiyor üzere de bir imada bulundu. Dışişleri Bakanım, cumhuriyetçilerden yetkili bir yatla görüşme yaptılar. Cumhuriyetçilerin bu mevzuda dayanağını istediğimizi iletti. Temenni ediyorum ki bu ilgide ABD bizi farklı yollara sevk etmesin. Farklı yollardan kastım, dünyada savaş uçaklarını satan tek ülke ABD değil. Farklı ülkeler de satıyor. Bunun için bize sinyal çakanlar var.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME! 100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ ÇABUCAK GÖR!