Ege Migider, Muşlu iş insanlarını buluşturdu

• Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi
A

admin

Guest
İZMİR (İGFA) – Ege Migider idare heyetinin katıldığı görüşmede dernek faaliyetleri ele alındı.

Ege Migider Lideri Ahmet Öznur toplantı daha sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ege Migider Lideri Ahmet Öznur, “Mayıs’taki genel heyet daha sonrası lider seçildim. Derneğimizin merkezini Karabağlar Yeşillik Caddesi’ne taşıdık. Dernek olarak faaliyetlerimize devam ediyoruz. Emelimiz Muşlu iş insanlarıyla, hemşehrilerimizle bir ortada hoş işlere imza atmak. Muşlu hemşerilerimize faydalı olmak istiyoruz. 5 yıl evvel kurulduk. Önümüzdeki vakit içinder için hoş faaliyetler planlıyoruz” halinde konuştu.

“Ege Migider olarak kurulduğumuz günden bu yana duruşumuz daima istikrarla ileri gitmek üzerine oldu. Her türlü fikre, görüşe, bakış açısına müsamaha ile eşit aralıkta durup memleketimizin herkesinı farklı ayrı sevip saydık. Derneğimizin idaresini oluşturan kıymetli üyelerimizin de bu düsturda olduğunu ve her birinin derneğimize farklı kıymetler kattığını biliyorum. İşlerinde ve toplumsal etrafınızda başarılı, ismini kanıtlamış değerli üyelerimiz ile derneğimizi başka derneklerden farklı bir pozisyona getirdik. Bu pozisyonu elbirliği ile koruyup yücelteceğimize inancım sonsuzdur. Emelimiz daha da büyüyüp ilerlemek. Büyümekten kastım da derneğimizi daha da genişletip, maddi ve manevi olarak büyümektir. Temel gayemiz bir arada işler yapıp, paydaşlıklar kurup, güç birliği yapıp, memleketimize ve insanımıza daha faydalı işler yapmaktır. Bu amaç doğrultusunda hepimize sorumluluklar düşüyor” sözlerini kullandı.