Besin denetim kontrol takımına hücum kamerada

• Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi
A

admin

Guest
3 besin denetim bakılırsavlisi, ramazan kontrolü kapsamında bir fırında hijyen denetimi yaptı. Fırını inceleyen takımlar, ceza yazma tartışmasında işletme sahipleri tarafınca darp edildi. Darp edilme olayı kameralara yansıdı. İmajlarda ceza yazılmasına reaksiyon gösteren işletme sahibi evvel bayan memurun elindeki belgeyi çekerek aldı, akabinde bayanı tartakladı. İşletme sahibi daha sonrasında ise erkek bakılırsavliyi darp etti.

Vilayet Tarım ve Orman Müdürlüğü toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Besin Denetim nazaranvlileri mesai mefhumu gözetmeksizin büyük fedakarlıklarla sıkıntı kurallarda 7 gün 24 saat temeline nazaran halk sıhhatini korumak için vazife yapmaktadır. Vilayet Müdürlüğü besin denetim nazaranvlilerine yapılan menfur atakları ve faillerini şiddetle kınıyor gerekli tahkikatın bir an evvel yapılarak faillerin hak ettikleri hukuksal cezaya çarptırılmasını bekliyoruz. Alanda yapmış oldukları nazaranvler niçiniyle kelamlı ve fizikî şiddete maruz kalan besin denetim nazaranvlilere acil şifalar diliyoruz” sözlerine yer verildi