Azaba uğrayan Demet konuştu: İnsanların yüzüne bakamıyorum

• Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi
A

admin

Guest
‘TUTUKLANMALARINA BİRAZ DA OLSA KEYİFLİ OLDUM’

Demet A’nın avukatı Furkan Avcı’nın şüpheliler hakkındaki isimli denetim sonucunın kaldırılıp, tutuklanmalarına yönelik yaptığı itiraz mahkemece kabul edilmiş, azap çetesi Demet A’ya yönelik aksiyonları niçiniyle de tutuklanmıştı.

Bu sonucun biraz da olsa kendisini keyifli ettiğini anlatan Demet A, “Dışarıda can güvenliğim yok. Onların dışarıya çıkacak fikri bile beni ürkütüyor. İtiraz üzerine tutuklanmaları biraz da olsa beni keyifli etti.

Olması gereken buydu. Onların cezalarını çekmesini istiyorum. Ben onlar yüzünden insanların yüzüne bakamıyorum. kimselerle konuşamıyorum. Beşerlerle irtibatım koptu” dedi.

500 BİN LİRA PARA TEKLİFİ ARGÜMANI

Şüphelilerin tutuklandıktan daha sonra Merve K’ya aracı göndererek şikayetinden vazgeçmesi için 500 bin TL para teklif ettiği ileri sürüldü. Lakin genç bayanın bu teklifi reddedip şikayetinde ısrarcı olduğu öğrenildi.

GENÇ KIZLARA RUHSAL DAYANAK

Öte yandan Aile ve Toplumsal Hizmetler Bakanlığı grupları de hususa duyarsız kalmadı. Azap mağduru genç kızlara ulaşan gruplar, yaşadıkları travmayı atlatabilmeleri için mağdur kızlara görüşüp ruhsal dayanak vermeye başladıkları açıklandı.

TOLGA YANIK