Arabasını park ederken vites karıştıran şoför yayaya çarptı

DeSouza

New member
Olay, 17 Şubat Perşembe saat 19.00 sıralarında Ümraniye’de meydana geldi. Sitede güvenlik nazaranvlisi olarak çalışan Abdurrahman Demir, arabasını park ederken geri vites yerine birinci vitese takınca süratle Ömer Faruk Eser isimli yayaya çarptı. Eser, kendisine çarpan arabayla, trafikte bekleyen öteki bir aracın içinde kaldı. Ortada sıkışan yaya, arabanın geri çekilmesinin akabinde yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine sıhhat ve polis takımları sevk edildi. Kazayı yavaşça sıyrıklarla atlatan Ömer Faruk Eser ambulansla hastaneye kaldırıldı.

ŞİKAYETÇİ OLMADILAR

Kaza yapan araba şoförü Abdurrahman Demir, sözü alınmak üzere polis merkezine gdolayıldü. Demir’in çarptığı yaya ve öbür araç şoförü olan Gökhan Gülpınar, kendilerine çarpan araba şoföründen şikayetçi olmadı.

“BİR ANDA GÜM DİYE BİR SES GELDİ. OTOMOBİL SARSILDI HATTA SÜRÜKLENDİ”

Arabasında hasar oluşan araç şoförü Gökhan Gülpınar, “Bir şirkette satış müdürü olarak nazaranv yapmaktayım. Her zamanki üzere şirketten çıkıp meskenime dönerken kırmızı ışıkta bekliyordum. Yanda bir araç fark ettim. Ağabey enteresan hareketler yapıyordu, bir ileri bir geri biçiminde. Hatta kazanın olacağını da hissettim bakarken sanki ağabey bana vurur mu falan diye. daha sonra o kadar olmaz herbiçimde dedim. Vitesleri tanır üzere hareketler yapıyordu. En son sıradan bir geri gelince ben rahatladım. Önüme bakıyordum, korktuğum başıma geldi. Bir anda ‘güm’ diye bir ses geldi. Otomobil sarsıldı, hatta sürüklendi. Otomobilden indim, bu ortada bizim şirkette staj yapan arkadaş da ortada kalmış. Onu da kazanın şokuyla daha sonradan fark ettim. Otomobile baktım, daha sonra bir baktım yerde arkadaş yatıyor. Yanına gittik, ambulans falana çağırdık” dedi.

“ARKADAŞIN ÇOK ŞÜKÜR HİÇBİR ŞEYİ YOKMUŞ”

Kazanın akabinde yaşananları anlatan Gülpınar, “Benim yan kapı göçmüştü. Ağabeyin de ön tampon gitmişti. Arkadaşın bacaklar kırılmıştır dedim. Makûs durumdadır diye bir korktuk. Arkadaşın fazlaca şükür hiç bir şeyi yokmuş şu anlık. Ufak tefek eziklerle atlattı. Tüm günümüz karakolda geçti. Arabayı da tamire verdim” diye konuştu.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan yaşanan akıl almaz kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Manzaralarda, şoförün arabasıyla hareketler yaptığı, bir süre daha sonra araba şoförünün gaza basarak önünden geçen yayaya çarptığı, yayanın iki arabanın ortasına sıkıştığı ve yere yığılan yayayı gorenlerin olay yerine koştuğu görülüyor.