AK Parti’li Taş, milletvekili adaylığı için vilayet başkanlığından istifa etti

DeSouza

New member
AK Parti Antalya Vilayet Lideri İbrahim Ethem Taş, nazaranvinden istifa etti. İstifasını yazılı açıklamayla duyuran Taş, “2018 yılı mart ayından bu yana büyük bir onur ve heyecanla yürütmekte olduğum AK Parti Antalya Vilayet Başkanlığı bakılırsavimden, bir daha teşkilatlarımızın buyruğunda, ülkemizin hizmetinde koşabilmek ismine, 2023 Yılı Genel Seçimleri Milletvekilliği Aday Adaylığım ötürüsıyla bugün prestijiyle ayrılmış bulunduğumu kamuoyunun detaylarıne arz ediyorum” dedi.

DHA’ya açıklama yapan AK Parti’li Taş, vilayet başkanlığında 5 yıllık nazaranv müddetini tamamladığını belirterek, “Allah’ın müsaadesiyle inşallah bayrağı devrediyorum. Genel merkezimizin takdir ettiği bir liderimiz da artık vazifeye başlayacak. Biz bir daha her vakit kanımızın son damlasına kadar Cumhurbaşkanı’mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına hizmet etmeye devam edeceğiz inşallah. Benim münasebetim, milletvekilliği aday adaylığı için partideki nazaranvimi bayrak değişimi olarak devrediyorum” diye konuştu.

AK Parti Antalya Vilayet Başkanlığı misyonu için yeni ismin, Genel Merkez tarafınca yapılacak temayül yoklaması daha sonrası gelecek hafta muhakkak olması bekleniyor.