16 yaşındaki gence vahim pusu! İşvereni 1 saat erken gönderip ‘Git, dinlen’ dedi

DeSouza

New member
Olay, 19 Kasım günü İskender Paşa Mahallesi Simitçi Şakir Sokak’ta saat 02.50’de meydana geldi. Savlara göre, motosikletli iki şüpheliden biri, çabucak hemen bilinmeyen bir niye dolayı silahını çekerek kaldırımda duran şahıslara hakikat ateş açtı. Açılan ateş kararında Kendal Yıldız(16) başından vurularak ağır yaralandı. Şüpheliler ise süratle olay yerinden uzaklaştı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sıhhat grupları sevk edildi. Yaralı gence birinci müdahaleyi yapan sıhhat takımları, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırdı. Kendal Yıldız, hastanede yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak ömrünü kaybetti.

Olay yerinde incelemelerini yapan polis grupları, etraftaki güvenlik kamera manzaralarını izleyerek görgü şahitlerinin tabirine başvurdu. Takımlar, motosikletin üzerinde bulunan iki kişinin B.G. ve Y.E. olduğunu tespit etti. Gerçekleştirilen çalışmalar kararında motosikleti kullanan Y.E. gözaltına alındı. hadisede kullanılan silah metruk bir binada bulunurken silahı ateşleyen B.G.’nin kayıplara karıştığı öğrenildi. Polis takımlarının kuşkulu B.G.’yi yakalamaya yönelik çalışmaları sürüyor.

“MELEK ÜZERE BİR ÇOCUK”

Yaşananları anlatan Kenan Pekcan, “Yazık, günahsızdı. Burada kebapçıda çalışıyordu. İşvereni da 1 saat erken göndermiş. ‘Git, dinlen’ demiş. Burada amcaoğullarının yanına geliyor. Kaza kurşunu iki tane kendini bilmez insan ateş ediyor. Çocuk da kurşunların amacı oluyor. Benim 11 kardeşim bir ortaya gelse o çocuğa değişmem. 16-17 yaşındaydı. Evdeydim. duyar duymaz şok oldum. İnanmadım. Olayla hiç bir alakası yok. Masumdu” dedi.